Verhaal

Het idee voor smoooth lag al een tijdje op de plank. Zelf heb ik jarenlang in Spanje gewoond waar ontharen met behulp van wax toen eigenlijk al heel gewoon was.

Tijdens mijn lunchbreak ging ik, soms even met collega’s, zonder afspraak naar de salon op de hoek om ongewenste haargroei snel en vakkundig te laten verwijderen. Om vervolgens met mijn werkdag door te gaan zonder enig ongemak. Sterker, ik voelde mij echt opgeknapt. Frisser en aantrekkelijker. Maar vooral weer heerlijk glad en goed verzorgd!

Terug in Nederland merkte ik dat er geen vergelijkbare salon of wax store bestond. Waar je spontaan of op korte termijn terecht kunt. Waar de medewerkers het gevoel herkennen dat je snel en zo prettig mogelijk je ongewenste haar kwijt wilt en feilloos weten hoe dat zo goed mogelijk te doen. Als ik dan toch ergens een afspraak kon maken, dan bleek de methode verre van professioneel. En pijnlijk bovendien.
Na een okselbehandeling durfde ik nauwelijks nog mijn armen te bewegen. Je hebt er geen zin in dat mensen kunnen zien dat je net je oksels hebt laten doen. Dus “dat leuke, blote zomerjurkje” hoefde ik die dag niet aan te doen. Mijn huid was de eerste dag rood en plakkerig. Bovendien bleek al na een week dat de haartjes vooral waren afgebroken, deze veel sneller terugkwamen en het gewenste resultaat uitbleef. Dan is duidelijk dat waxen niet `er zomaar even bij` gedaan kan worden. Door die teleurstellingen en mijn ervaringen hoe het wèl kan is smoooth tot stand gekomen.
For smoooth women & men.
Jacomien Duvekot
Met de nieuwe beauty winkel smoooth wil ik vooral het gevoel van gemak en comfort overbrengen, op het gebied van waxen maar ook breder! Tijdens mijn eerste set-up in Heemstede merkte ik dat er ook behoefte is aan een winkel waar je spontaan terecht kunt voor kortere behandelingen met groot zichtbaar resultaat, denk aan wimpers, wenkbrauwen, handen en ook voeten, maar ook een fijne én goede massage ! En altijd voor vrouwen én ook voor mannen!
Professionele behandelingen die meteen maken dat je mooier, verzorgder, aantrekkelijker en ontspannen voelt en altijd discreet en hygienisch! In een omgeving met goede vibes, kun je, ook tussen je afspraken door, kiezen voor een beauty behandeling op maat, altijd passend bij wie je bent en wat je wilt uitstralen! Daarnaast heeft smoooth exclusiviteit op kledingmerken als VELVET & AJ117, smoooth casual chic !