Brazilian wax haarlem

experts in wax, experts in beauty

Het staat precies voor wat we doen. Met ruime ervaring aan training en uitstekende kennis van verzorgingsproducten, word je behandeld door echte professionals. Met een persoonlijke touch. Bij smoooth werken mensen vóór mensen. Experts in verzorging en comfort. Met de beste producten en beheersing van de beste technieken. Precies dat wat je nodig hebt om je snel en vakkundig te laten behandelen.

we do it the smoooth way

Bij ons betekent dat het beste resultaat voor jou. Een zijdezachte huid, helemaal verzorgd van wenkbrauw tot teennagel, je voelt je direct verzorgd, aantrekkelijk, met een glimlach op je gezicht! We werken zorgvuldig, met de grootste aandacht voor hygiëne èn we zijn discreet.
Om te weten wat voor jou qua wax het beste werkt zorgen we voor een goede intake. We vragen je dit intakeformulier in te vullen en af te geven bij je eerste treatment. Samen bespreken we de intake en op basis daarvan stellen we de beste behandelingen en producten voor jou samen. Voor een nog betere voorbereiding en wat te verwachten, lees hier onze tips en aanbevelingen voordat je een waxtreatment ondergaat.

treatments for smoooth women & men!

All smoooth. Je vindt bij ons een uitgebreid pakket aan allerlei behandelingen. Van wax tot manicure, voeten en wenkbrauwen. Waxing doen we ook op specifieke delen van je lichaam of reserveer vooruit je volledige bodytreatment. Check our smoooth menu!

Heel makkelijk plan je hier een afspraak online. Je ziet direct wat de mogelijkheden zijn en bepaalt zelf welk moment jou het beste past. Heel easy. Geen afspraak gepland? Je kunt bij ook bij ons terecht omdat het je spontaan zo uitkomt. Misschien duurt het even voordat je behandeld kunt worden, maar voel je thuis. Er wordt ook dan al goed voor je gezorgd!

treatments - smoooth / smooth

treatment - smoooth / smooth