After

Naast een heerlijke treatment is een goede nazorg van belang voor het smoooth gevoel. Daarbij is het ook goed te weten wat te doen en vooral ook niet te doen in de eerste 24 uur na een waxbehandeling.

HOUD DE GEWAXTE HUID SCHOON, VERMIJD OVERMATIGE HITTE EN WRIJVING. DUS….
  • Neem geen heet bad.
  • Geen extreme warmte behandelingen zoals de zonnebank, de sauna, etc.
  • Niet zwemmen of zonnebaden.
  • Geen extreme lichamelijke inspanning.
  • Niet krabben, wrijven of scrubben – laat de huid zoveel mogelijk met rust.
  • Vermijd geparfurmeerde producten zoals deodorant, anti persipant, zelfbruinende crêmes of poeder en make-up op de behandelde huid.
Let wel: tijdelijke lichte roodheid, kleine bultjes en gevoeligheid zijn gebruikelijke en normale reacties. Vooral na een eerste keer dat je waxt. Deze symptomen moeten binnen 24 to 48 uur weer weg zijn. Mocht je toch nog irritatie ervaren neem dan gerust contact met ons op. En dat geldt natuurlijk voor elke vraag of opmerking die je voor ons hebt.

keeping it smoooth

Om je huid lekker zacht te houden en het frisse gevoel zo lang mogelijk te behouden raden we je aan om vanaf 3 dagen na je treatment je huid een paar keer per week te scrubben. Dit doe je met een grove scrub voor optimaal resultaat.

We bieden je diverse speciale after treatment producten die je kunt gebruiken en een verzachtende werking hebben. Het is een treat om waxing als een basis van je persoonlijke verzorging te gaan beschouwen. Als onderdeel van jouw lifestyle. Net zoals sporten of lekker eten met je vrienden. En niet alleen in de zomermaanden maar gewoon het hele jaar door, toch?
Dus aan ons je zo goed mogelijk te behandelen en te adviseren zodat je het smoooth langer vasthoudt. En je graag weer bij ons terugkomt. It’s nice to treat you again! After - smoooth / smooth
After treatment - smoooth / smooth